Natural horsemanship

B&B

Bed en Breakfast of vakantieverblijf tot 4 personen

Wij bieden Bed en Breakfast voor mensen die op zoek zijn naar totale rust, ontspanning, plezier en belevenis.

Voor de ruiters onder ons kan je rustig paarden meebrengen om hier ter plaatse prachtige wandelingen te maken in de unieke krekenstreek van het meetjesland.

Een zeer gezellig ingerichte loft is volledig ter beschikking om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Ook paard en koets of onze sympathieke oldtimer staan mits bespreking voor u klaar om u de unieke krekenstreek te laten verkennen zoals u nooit eerder deed.

Ons uitnodigend terras geeft u de mogelijkheid om  alles achteraf nog eens te herbeleven met een heerlijk glas wijn.

.DSC_3426DSCN1155DSC_3392DSC_3373DSC_3386DSC_3294DSC_3277slaapkamerbadkamerkeuken

Vakantieverblijf voor een langere periode

Voor gezinnen tot 4 personen kunnen wij ook vakantie aanbieden voor een langere periode, u heeft een volledige keuken ter beschikking met alle kookgerei zoals koffiezet, broodrooster, kookplaat, frigo, kookpotten en pannen, servies, bestek, enz …

Alle faciliteiten zijn tevens op die moment ook beschikbaar voor een onvergetelijke vakantie zoals de koets, oldtimer, paarden voor wandelingen, fietsen, wandelroutes, gezelschapsspelen enz

De allerkleinsten kunnen zich naar hartenlust uitleven zonder vrees voor auto’s en tevens ook kennis maken met ons pareltje, de allerliefste kleutervriendelijke pony.

Voor een onvergetelijke vakantie hoeft u niet naar het buitenland want Albergo Cavalo is een beetje paradijs en heel veel genieten !!!

terrasDSC_3250DSC_3221DSC_3308