Natural horsemanship

Begeleide wandelingen

DSCN1447 DSCN1448Afhankelijk van het seizoen wordt er gestart om 12.00 u (winter) of om 14.00 u (zomer) en eindigt de namiddag om 16.00 u (winter) of 18.00 u (zomer).
Fietsers en wandelaars zijn niet gebonden aan starttijden.

Buitenwandelingen te paard voor koppels 

Wij bieden een uniek concept voor een uitermate geslaagde namiddag voor koppels.

Voor koppels met of zonder ervaring met paarrijden bieden wij een buitenwandeling die begeleid wordt door ons beiden op een rustige en veilige manier, om ten volle te kunnen genieten van paardrijden en dit in een oase van natuur in de krekenroute streek.

Voor mensen zonder ervaring die toch willen deelnemen aan een buitenrit zijn om veiligheidsredenen verplicht een les van één uur te nemen, dit tegen een meerprijs van 25,00 Euro.

Voor deze mensen zonder ervaring wordt dan een wandeling volledig in stap gedaan.
Wij kunnen verschillende paarden aanbieden naargelang uw ervaring met paardrijden.
Koppels kunnen evenzeer apart begeleid worden en dit betekend dat zowel kan gekozen worden om actief deel te nemen aan het paardrijden of om voor een rit met de koets te kiezen.

Tijdens de uitstap genieten we van een tussenstop met een heerlijk hapje en drankje en na afloop van de uitstap, na ongeveer 2 uur wordt u verwend met een heerlijke broodmaaltijd en een zalig uitzakken met koffie en dessert

 

Het enige waar u moet voor zorgen is een paar laarzen, een jeans en een stevige portie goesting, de gezelligheid, de fun en een onvergetelijk moment daar zorgen wij voor !!!

Een ruiterhelm is om veiligheidsredenen verplicht voor iedere ruiter en kan u bij ons huren voor 3,00 euro voor een namiddag.

 

 

 

Wandelingen voor ervaren ruiters                                         kalender via facebook !!!

 

Op regelmatige tijdstippen organiseren wij wandelingen voor ervaren ruiters en dit voor groepen tot 8 personen, dit is enkel voor ruiters met eigen paarden en ook hier kan een extra groep van 10 personen mee met de huifkar, dus partners die geen ervaring of interesse hebben kunnen rustig genieten van een sfeervolle uitstap.

Na de wandeling wordt u een heerlijke broodmaaltijd aangeboden en dit met sfeervolle  muziek !!!

 

Albergo Cavalo is de plaats waar gezelligheid en unieke belevenissen elke dag opnieuw geboren worden !!!

 

Fietstochten

Ook hier is onze omgeving van het idyllische Sint Jan in Eremo en zijn omliggende kleine gemeenten zoals Waterviet, Sint Margriete, Waterland Oudeman of Bentile op de grens van Nederland een ideale streek om te genieten van ruime rustige landwegen en zalige fietsroutes langs velden, kanalen en tientallen kreken.

U kan fietsen ter plaatse huren en achteraf genieten van een verwen maaltijd met een assortiment van eigen gemaakte heerlijkheden.

Albergo Cavalo is de plaats waar gezelligheid en unieke belevenissen elke dag opnieuw geboren worden !!!


 

Wandelroutes

De natuur rondom ons domein is een oase van groen en rust en dus de ideale plaats om te ont stressen en te genieten van het ruime zicht op de velden, watergangen en zijn in het wild levende dieren zoals konijnen, hazen, fazanten en herten.

Uitgestippelde wandelroutes worden aangeboden en kunnen gekozen worden met verschillende afstanden.

Ook hier kan u na de wandeling genieten van eigen gemaakte lekkernijen

Ontdek de rust, openheid en vrijheid van de natuur in ons eigen drukke landje en laat u door ons gastronomisch verwennen !!