Natural horsemanship

Mental en physical coaching

De coaching die ik geef is gebaseerd op de overtuiging dat ieder in zich iets heeft om anderen te kunnen helpen.

Door themagerichte praat – en luisteravonden te organiseren breng ik mensen bij elkaar die vrijuit hun ervaringen kunnen delen en zo voor anderen dan weer inzicht kunnen brengen.

Velen weten het antwoord op de voor anderen onoplosbare vraag, enkel voor zichzelf is het niet altijd duidelijk om inzicht te krijgen waar hun eigen problematiek vandaan komt.

Door iedereen de kans te geven om open en eerlijk te zijn over hun levensvragen of bedenkingen kunnen groeiprocessen op gang komen.

Het creëert de verbinding die zo noodzakelijk is binnen onze samenleving.

Als men ervan overtuigd is dat anderen je zouden moeten kennen zonder hen effectief openlijk duidelijk te maken wat er leeft of speelt in jezelf dan krijg je misvattingen, vooroordelen en veroordelingen.

Enkel door de kans te krijgen om te mogen kijken naar gevoelige situaties of gebeurtenissen in je leven en er te mogen vrijuit over spreken geeft duidelijkheid voor jezelf maar vooral ook naar anderen waardoor begrip veel meer toeneemt.

De kracht zit in elk van ons om elkaar te helpen, te steunen en te doen groeien.

U kan ook kiezen voor individuele begeleiding. De mentale coaching kan aangevuld worden met fysieke coaching, iets wat zelden of nooit wordt aangereikt.  De kracht van helende aanraking is veel groter dan men beseft, affectie en contact zijn begrippen die in het dagelijkse leven dikwijls ver te zoeken zijn.  Door de mogelijkheid te bieden om te leren omgaan met aanraking kunnen veel vastzittende emoties los komen en een weg naar buiten vinden. Door angst, schaamte of misbruik is aanraking in een verkeerd daglicht komen te staan en zo is een gezonde en respectvolle manier van lichamelijk met elkaar omgaan verdwenen, net wat we allemaal heel erg nodig hebben.

Iedere baby wordt gekoesterd, iedere volwassene wordt zo goed als fysiek geweerd.

Het volledige programma met praat – en luisteravonden, workshops en persoonlijke begeleiding vind je op de agenda pagina op deze website.