Natural horsemanship

Koetstochten en oldtimerritten

Koetstochten

 

Onze Louise, het Ardens trekpaard waar alles mee begonnen is leidt u met de koets langs de mooiste stukjes van ons krekengebied met een ongekend uitzicht waar de tijd is blijven stilstaan. Op een wandeltempo krijgt u de tijd om te genieten van de vergezichten met de kerktorens van de idyllische dorpjes Sint Margriete, Sint Jan in Eremo en Watervliet of kan u rustig de tijd nemen voor een gezellige babbel met  koetsier Geert.

Een anderhalf uur durende rit kan tot 6 personen vervoeren en ja er mag gerust iemand vooraan op de bok plaatsnemen naast mij “ de koetsier” en zelf het paard besturen.

Voor grotere groepen bieden we ook huifkartochten tot 12 personen aan. Deze kunnen voor allerlei feestgelegenheden van toepassing zijn zoals familie bijeenkomsten, kinderfeestjes, verjaardagsfeesten, vrijgezellen uitstap of teambuilding.

Een ervaring die zo goed als uitgestorven is kan hier gebracht worden tot een unieke en onvergetelijke belevenis.

 

Oldtimerritten

 

Ook kan u terug mee in de tijd genomen worden met één van onze drie oldtimers, een Ford cabrio van 1929, een Chevrolet van 1932 of en Oldsmobile van 1948.

Deze 3 sympathieke oudjes rijden u nog steeds vlotjes langs de prachtig weidse landbouwvelden met vlas, koren, zonnebloemen, aardappelen, suikerbieten en vele andere gewassen.

Een mandje met huisgemaakte chocolademousse en een amaretto dreupelke gaan mee om deze nergens anders geziene rit compleet te maken.

Zowel van de koetsrit als de oldtimers worden leuke foto’s van u gemaakt zodat u deze onvergetelijke belevenis thuis steeds kan blijven genieten.

De verschillende arrangementen worden hier volledig uitgelegd