Natural horsemanship

Info

Wie zijn wij  DSC_3308

Wij zijn Marisa en Geert en hebben beiden een groot hart voor dieren, dieren in het algemeen,
maar van kinds af was het al duidelijk dat de voorliefde naar de paarden ging.

Paarden die ons dagelijks intrigeren, ons aanzetten om ook iedere dag weer bij te leren wat de paarden ons tonen over zichzelf, telkens weer verrast worden en zien hoe deze dieren in kuddeverband met elkaar omgaan en hoe ze zich openstellen naar de mens toe.

Het jarenlange opnemen van deze indrukken heeft ons tot op heden een grote bagage aan ervaring meegegeven die we willen delen met anderen, laten aanvoelen dat paarden zoveel meer zijn dan competitie dieren, laten zien en meebeleven hoe ze met elk hun eigen karakter zoveel kunnen bijbrengen aan ons eigen dagelijks leven.

Met die intentie begint telkens onze dag en eindigt hij ook, van maandag tot en met zondag, zomer of winter, feest- of werkdag, altijd staan we klaar voor de paarden omdat we van hen houden en omdat ook zij open staan voor ons.

Voeding

De voeding voor uw paard dat bij ons logeert, wordt naar persoonlijke behoefte en in samenspraak met de eigenaar aangeboden.
Ons hooi en voordroog is van goede kwaliteit en op natuurlijke wijze geteeld ( niet gesproeid en geen kunstmatige bemesting)

De weides worden dagelijks ontmest en bieden mogelijkheid om voldoende te kunnen grazen.
een basis korrel van cavalor zit inbegrepen in de stalprijs.

Mocht uw paard nog verdere behoeftes verlangen dan zijn deze met u als eigenaar te bespreken.

Verdere info

Onze omheiningen zijn geplaatst door Bvba Kitty uit Lokeren

Tel: 0497 43 91 57