Natural horsemanship

workshops

 Bouwen aan zelfvertrouwen

Door onze jarenlange omgang met paarden en observatie van onze kudde is de interesse gegroeid om met hulp van onze paarden een begeleiding aan te bieden voor uw persoonlijke ontwikkeling.

Weinig zelfvertrouwen, angsten, stress, burn-out of depressie zijn een zware belasting op uw dagelijks leven.  Om uw levenskwaliteit fors te kunnen verbeteren helpen wij u door middel van persoonlijke begeleiding en contact met paarden.

Balans en inzicht zijn de twee cruciale woorden die u kunnen brengen tot een evenwichtige omgang met jezelf en met anderen.

Onze begeleiding bestaat er in om door workshops uw eigen persoonlijke balans te doen vinden.

Een workshop is telkens in  groep tot een maximum van 8 personen en bestaat uit een kort voorgesprek, contactlegging  met onze paarden,  eenvoudige oefeningen en een evaluatie gesprek waar iedereen kan aan bod komen.

Verdere begeleiding na onze workshop kan , en dit via sessies van telkens twee uur. Er zijn geen vooropgestelde aantal sessies, je kan dus per sessie inschrijven.

Mocht u angst hebben voor paarden dan is uit onze ondervinding het voor u heel erg aangewezen om de stap te zetten voor begeleiding omdat angst voor paarden veelal een indicatie is voor meerdere belemmeringen.

Veiligheid staat bij ons steeds voorop en niets moet.

Wij Marisa en Geert zijn de schakel om die inzichten via onze paarden over te brengen.

Jij en alleen jij kan je eigen leven een positieve wending geven met de nodige hulp van ons want de kracht zit in jou, soms verscholen maar ze is er bij één ieder van ons dus ook bij jou!

Ga voor kracht, ga voor durf, ga voor rust maar ga vooral voor geloven in jezelf en wij weten dat ook jij dat kan!Ga voor Kracht, ga voor durf, ga voor rust maar ga vooral voor geloven in jezelf, en wij weten dat ook jij dat kan !Ga voor Kracht, ga voor durf, ga voor rust maar ga vooral voor geloven in jezelf, en wij weten dat ook jij dat kan !

Voor info omtrent de data van de workshops kan u ons mailen of volgen op facebook.