Geert aan het woord

UIT HET LEVEN GEGREPEN

BESTE BEZOEKER


Welkom op deze pagina. Op onze website staat alle informatie over ons aanbod zoals we het 'zakelijk' willen voorstellen. Je vindt er onder andere info over ons aanbod coaching. Ik wil dit graag wat persoonlijker kaderen om te tonen vanwaar het komt.

Ik werd in 1963 geboren en heb ondertussen pakken levenservaring. Ik heb al een rijk gevuld leven achter de rug met vele ups, maar ook downs. Doch alles wat mijn pad is gekruist, heeft betekenis gehad en heeft mij gemaakt wie ik ben. Ook tegenslagen houden belangrijke levenslessen in die je meeneemt naar morgen.

Ik ben altijd graag onder de mensen geweest en mag zonder blozen zeggen dat mensen ook graag bij mij vertoeven. Men zegt mij dat ik een goed luisteraar ben, onuitgesproken woorden begrijp en me snel kan inleven in een persoon en emoties. Men zegt mij dat ik zinvol advies geef, dat ik de indruk opwek te 'weten waarover ik praat' op basis van ervaring. Ik ben daar heel dankbaar om.

Het geeft me gelegenheid om passies te combineren en mensen naast het (re)creatieve gebeuren ook persoonlijk iets mee te geven.

HERKEN JE DIT GEVOEL?


De collega’s op het werk negeren je en wat je ook zegt of doet, niets komt aan zoals jij het wil doorgeven.

Je kinderen lijken niet meer te luisteren naar jou en ieder leuk moment ontaardt in een discussie.

Je partner is na zoveel jaren samen vervreemd. Je voelt je alleen en onbegrepen en snapt helemaal niet waarom. Alles lijkt aan jou voorbij te gaan en niets lukt nog. Het is alsof je met de rug tegen de muur staat en niemand je wil helpen. Iets in jou doet je alleen maar vragen stellen:"Ben ik nu veranderd, ben ik te veeleisend of egoïstisch?"


Collega’s, kennissen, buren, vrienden, familie, partners en kinderen: we willen allemaal verbinding met elkaar, het is de kern van 'het sociale beestje' dat we in wezen allemaal zijn. En toch lijkt dat soms zo moeilijk.


Maar alles wat negatief is in je leven kan omgezet worden naar positieve energie en het is nooit te laat.

Een jarenlange verzuurde relatie kan door de juiste inzichten en begeleiding weer vorm krijgen en de mogelijkheid tot hereniging. Het leven is altijd de moeite waard, ongeacht het verleden.


Angst, weinig zelfvertrouwen, schaamte, stress tot burn out of depressie , laat niets je weerhouden om jouw leven weer op het juiste spoor te zetten. Het is een traject dat je aflegt waarbij je altijd het uitzicht dat het ook anders kan mag behouden.


Ik heb meerdere keren in mijn leven een vertroebelde blik gehad op mezelf en de toekomst. Maar op de één of andere manier hielpen mijn paarden me steeds tot andere inzichten komen. Paarden kunnen de spiegel van je ziel zijn. En dat gevoel deel ik graag met mensen. Het is de basis van het coaching-aanbod.


Neem gerust contact op voor een babbel. In alle veiligheid werken we samen aan jouw levenskwaliteit.


DE STORYTELLER


Een andere passie is schrijven. Mijn ervaringen omzetten in kortverhalen over fictieve mensen, doch uit het leven gegrepen.
Een verhaal wordt pas een verhaal als het gehoord of gelezen wordt. Dus besloot ik ze voor te lezen onder de naam The Storyteller.


Er komen verschillende thema's aan bod, zoals het doorgeven van patronen van generatie op generatie, het gebrek aan aandacht, jaloezie, angsten en schaamte. Herkenbare levensinzichtelijke thema’s die met het aanbrengen van verschillende personages volledig tot leven komen. Ontspannend, inzichtelijk en verdiepend.


Aanvankelijk las ik ze voor bij gelegenheid in verrtrouwde kring. Tot het op een dag ter sprake kwam bij onze gasten en de vraag werd gesteld om er eens eentje te brengen. Het werd de aanzet naar een zeer boeiend en leerrijk gesprek. Het bracht mij ertoe om de verhalen naar een groter publiek te proberen brengen, ook 'buitenshuis' op verplaatsing als The Storyteller.

 

Voor het opluisteren van een ledenavond voor groepen, familie bijeenkomsten, bezinningsmomenten, educatieve vorming, retraites, ontspanningsmomenten, team buildings, enz. Zeer geschikt dus voor verenigingen, scholen, seniorengroepen, bedrijven en zelfs ter ondertsteuning van psycho-sociale dienstverlening.

 

De eenvoud van luisteren, de kracht van het verhaal.

Interesse? Vraag vrijblijvend een prijsofferte via contact